Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0484.05.04.13

Deurne

Deurne

In Deurne op zoek naar een installateur airco, zonneboilers, warmtepompen en/of ventilatie? De specialisten van Planet Airco uit Deurne installeren gepaste systemen @ scherpe prijs. Vraag een gratis offerte op maat van jouw behoefte!

Airco

Planet Airco uit Deurne is een ervaren installateur van airconditioning systemen in Antwerpen. Onze airco specialisten leveren en plaatsen airconditioners zowel in woningen als bedrijven... én aan correcte prijs!

Lees meer over airco systemen

Zonneboilers

Een boiler op zonne energie laten installeren in regio Deurne? Zonneboiler-installateur Planet Airco uit Deurne plaatst zonneboiler systemen (zonnecollectoren en/of zonnepanelen) op platte en hellende daken in heel provincie Antwerpen!

Lees meer over zonneboilers

Warmtepompen

Warmtepompen zijn echt een goede manier om te besparen en staan bekend om hun hoge rendementen. Voor warmtepompen is er maar een klein beetje energie nodig om gratis, duurzame energie uit een bron (lucht, grond of water) te onttrekken.

Lees meer over warmtepompen

Ventilatie

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenklimaat. Planet Airco uit Deurne (Antwerpen) installeert diverse types ventilatie bij particulieren en bedrijven én... aan correcte prijs!

Lees meer over ventilatie