Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0484.05.04.13

DIENSTEN

Airco, ventilatie, warmtepompen, zonneboilers & koeling (chillers)

De airconditioningsystemen van Planet Airco uit Deurne, Antwerpen zijn gemaakt volgens de nieuwste technische ontwikkelingen. Ze doen hun werk fluisterstil, zijn gebruiksvriendelijk, energiebesparend en duurzaam. Daarbij zorgen wij voor een professionele plaatsing op uw locatie.

Ventilatiesystemen

Naast airconditioning verkoopt, levert en installeert Planet Airco eveneens diverse types ventilatiesystemen. De aanwezigheid van correct ventilatiesysteem zal de luchtkwaliteit merkbaar verbeteren. Ventilatie zorgt voor het afvoeren van oude, vervuilde lucht en de aanvoer van verse lucht binnen wonong of bedrijf. Een prettig idee voor iedere werk- en/of leefruimte.

Offerte ventilatie

Interesse in een gezondere lucht en aangename temperatuur in uw woning of zaak? Profiteer ook van de voordelen van een hoger woon- en werkcomfort. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of laat gratis een gedetailleerde offerte ventilatie opstellen.

Airconditioning in werk- of woonruimte

Een aircosysteem op maat is een aanwinst voor uw werk- of woonruimte. Planet Airco levert, installeert, onderhoudt en repareert graag uw airconditioning op vakkundige wijze.
Wat uw wensen op het gebied van temperatuur of het verbeteren van de luchtkwaliteit ook zijn, wij maken het voor u in orde.

Informatie & prijs airco Antwerpen

Meer weten over de mogelijkheden van airco in woning of bedrijf in Antwerpen, neem dan vrijblijvend contact op met de aircospecialist uit Deurne voor bijkomende toelichting, installatie- en levermodaliteiten en/of prijzen

Verkoeling, verwarming en verbetering van de lucht

Verkoeling tijdens warme zomerdagen en verwarming tijdens koude winterdagen, de chiller-systemen van Planet Airco zorgen voor een aangenamer klimaat in woonkamer, slaapkamer, werkkamer, kantoor, vergaderruimte, winkel of school. Naast het regelen van de temperatuur zorgt een airconditioning ook voor een schonere gezondere luchtmet een juiste luchtvochtigheid.

Installatie @ beste prijs, gratis offerte in heel Antwerpen!

Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor woning of werkplek en leveren service en kwaliteit aan de beste prijs in o.a. Deurne, Borgerhout, Zurenborg, Berchem, Hoboken, Hemiksem, Aartselaar, Schelle, Niel, Boom, Rumst, Kontich, Edegem, Mortsel, Boechout, Hove, Lint, Lier, Vremde, Ranst, Borsbeek, Wommelgem, Schilde, Wijnegem, Schoten, Merksem, Ekeren, Brasschaat, Zandhoven, Zoersel, Malle...of elders in provincie Antwerpen!