Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0484.05.04.13

Ventilatie

Ventilatie

Goede ventilatiesystemen zijn onmisbaar voor een gezond binnenklimaat. Daarom moet u bij Planet Airco uit Deurne (Antwerpen) zijn.

Met een goed ventilatiesysteem creëert u een frisser en gezonder binnenklimaat. Hierdoor voelt u zich beter en krijgt schimmelvorming minder kans.

Meer weten over ventilatiesystemen of op zoek naar een vakman voor de installatie van een ventilatiesysteem bij u thuis of op het werk? Neem dan contact op met Planet Airco, uw specialist in binnenklimaat.

Huizen en gebouwen worden tegenwoordig meer en beter geïsoleerd. Hierdoor gaat minder warmte verloren wat tot lagere stookkosten leidt. Er kleeft echter ook een nadeel aan deze isolatie, namelijk een gebrek aan natuurlijke ventilatie door kieren en gaten. ‘Gebruikte’ lucht heeft geen weg meer naar buiten heeft en ‘verse’ lucht kan niet naar binnen.

Een raam openzetten lost dit probleem misschien gedeeltelijk op, maar wat doet u op koude dagen, of als het regent en waait? Bovendien zorgt het openzetten van een raam vooral in de winter voor onnodige extra stookkosten.

Een mechanisch ventilatiesysteem is een betere oplossing. Deze zorgt voor:

  • Afvoer van vervuilde lucht en vocht
  • Aanvoer van verse lucht en zuurstof

Wilt u meer weten over ventilatie, contacteer ons dan snel voor een afspraak